Straetus


Da vincilaan 1 1930 Zaventem
016 98 07 44 Klik om te bellen

Over Straetus

Waarom is Straetus de beste keuze voor jou?

Straetus Incasso zorgt voor snelle incasso en effectief debiteurenbeheer.

De aanpak van Straetus is gebouwd op de volgende kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. De landelijke dekking met regionale vestigingen maakt dat er altijd een adviseur in uw regio is. Dit is uw persoonlijk aanspreekpunt en hij/zij verdiept zich in uw situatie en uw klanten. Snel en vakkundig zorgt Straetus voor het gewenste resultaat.

Onze ondernemende aanpak blijkt uit de razendsnelle behandeling van dossiers. Zo kunnen wij op werkdagen (binnen kantooruren) garanderen dat uw dossier al binnen 4 uur in behandeling is genomen. Wij begrijpen dat u al te lang op uw geld zit te wachten en gaan snel over tot actie. Probeer ons uit en u staat verbaasd over de snelheid en resultaten.

Vanzelfsprekend kunt u bij Straetus terecht voor het uit handen geven van een incidentele vordering, maar we stellen zeker prijs op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zodat wij onze klanten goed leren kennen en kunnen adviseren over effectief debiteurenbeheer en het innen van vorderingen.

Of het nu gaat om het vakkundig innen van een vordering of het uit handen nemen van het gehele traject van debiteurenbeheer, onze dienstverlening kenmerkt zich door transparantie en daadkracht. Hieronder zijn de diensten gepresenteerd in vijf onderdelen: incasso, aanmaning, kredietrapport, servicecontract en debiteurenbeheer.

Straetus in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Opkoop van schulden

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Straetus


Da vincilaan 1 1930 Zaventem
016 98 07 44 Klik om te bellen